Set on the 9th floor of Grand Tokyo South tower in Marunouchi, the 295 sqm space is a takeoff from the standards in both structure and capacity.

Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku

 

For Tokyo-based studio, I IN, the objective was to make the feeling of sharing a space, as you were in your own home, instead of an office.

 

Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku

 

The intent was to eradicate the various conference rooms of the first floor to make a huge lounge room like zone which is tied down by a central pit filled with comfy couches.

Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku

 

The outcome, state I IN’s lead engineers Yohei Terui and Hiromu Yuyama, is a place where individuals can truly unwind, even in an office setting.

 

Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku
Photos by Tomooki Kengaku