View this post on Instagram

Swipe left ?????????? . IVANHOE HOUSE in #sydney #australia. The house features a split level arrangement enabling it to nestle carefully into the sloping landscape. . The entrance hall in the centre of the #house, the ‘spine’ of the house, creates a central circulation #space from which the living spaces branch off. The hall mimics an external space; the external charcoal standing seam cladding wraps down one of the predominant #walls , whilst the external #bluestone pavers, run from the outside into the space. Planter boxes are integrated into the space further creating this external #garden like experience. Contrasting from this darkness, the living spaces that open up off the central spine are light, soft and gentle. Light oak flooring, crisp white walls and ceilings create a soft backdrop while grey tundra marble benchtops within the joinery throughout add texture and form. | courtesy of @technearchitects . . Follow ?? @themansionist Follow ?? @themansionist Follow ?? @themansionist . . . #themansionist

A post shared by THE MANSIONIST (@themansionist) on